Aku dan Che Salmah
Salam Syawal ..


Amat lama meninggalkan sessi taip menaip blog nih. busy, sibuk dan kesibukkan jadi alasan.



Dari permulaan Ramadhan hingga sehari sebelum tiba nya Syawal, aku dan che salmah mcm kembar siam. Boleh kata hari2 ada je aktiviti yg menghubungkan kami. hehehe..pastinya, serunding2 dan pembungkusan2 dan kotak2 dan pejabat pos ..



Jutaan terima kasih kepada kalian yg sudi membeli di http://chesalmah.com .. moga di lain waktu, jika teringatkan serunding singgahlah ke laman sesawang tu ya..



Sambutan yg menggalakkan amat disyukuri. Moga hidangan waktu sahur dan hidangan di pagi Hari Lebaran dihiasi dengan serunding dari chesalmah online sebagai salah satu menu nye..



Years ago, tak terlintas pun aku dan chesalmah tu akan serapat ini. rapat dan menyediakan sesuatu yg enak di nikmati ramai orang. Apa yang lebih menggembirakan dari membuatkan org lain gembira dengan produk kita. Betul tak?..



Good Day ! ..

edit post
Reactions: 
0 Responses
  • relaxing moment :)