Indahnya "ordering online"
Masih dlm suasana Syawal, walaupun ia semakin di penghujung, namun sebilangan dari kita masih mem "open house" kan suasana Aidilfitri itu. Waktu ini lah, macam-macam jenis menu makanan akan tersedia depan kita.
Tradisinya, makanan kita boleh perolehi dari kedai. Mau roti, ke kedai roti lah. Mau bawang, ikan, sayur, ke pasar lah di tuju. Namun, trend masa kini, berlangsung dengan canggihnya teknologi, hampir semua barangan keperluan dapat di beli secara "online". Dari pakaian kepada kosmetik, dari kek kepada serunding..boleh di beli hanya dengan menggerak gerakkan jari jemari anda.

Serunding Chesalmah, Kek yg sedap dari Cik Arin, Variasi Coklat yg boleh buat kita speechless sbb sgt umpphh dan keenakan rasa kek lapis betawi adalah beberapa nama yg menyediakan kemudahan "sampai ke depan pintu rumah/pejabat anda". Mudah kan? hanya tempah, kemudiannya bayar (yg juga boleh di lakukan secara online) dan dalam beberapa hari, serunding atau kek atau coklat sudah berada di depan kita!Dan, yg penting kesedapannya! Sedap tau, kalau tak percaya, orderlah ! .. :D
edit post
Reactions: 
0 Responses
  • relaxing moment :)